tiina_jylha_4
kylakauppa-tuuri-banner
IM-logorima

Hemmottelumatka Virossa tulee halvemmaksi

Iltamakasiini testasi kaksi Tallinnan kauneushoitolaa

Babor Spassa on lämmin tunnelma. Kuva Jari Kupiainen.

Babor Spassa on lämmin tunnelma. Kuva Jari Kupiainen.

Virossa yhä useammat pariskunnat käyvät yhteisillä hoitomatkoilla. Jutussa tutustuttu kahteen Tallinnan hyvänolon hoitolaan.

Monesti suomalaisten turistien ajanvietto Tallinnassa sujuu samalla kaavalla: Vaimo lähtee kauneushoitoihin ja mies omille menoilleen. Tapaaminen sovitaan paikalliseen ravintolaan, johon vaimo saapuu hoidoista rentoutuneena ja mies on puuduttanut hyvän olotilan juomalla olutta.

Yhä useammat pariskunnat tekevät tallinnanvierailunsa toisin. Tuolloin varataan kauneussalongeista täydelliset käsi- sekä jalkahoidot ja hieronnat hoitopakettina.

Hoitojen hinnat ovat huomattavasti Suomen hintoja edullisemmat. Mikäli aika varataan Tallinnan laitakaupungista, on mahdollisuus saada palvelua vieläkin kuluttajaystävällisemmillä hinnoilla.

Ilusalong Marinessin jalka- ja käsihoidot ovat todella hyviä. Kuvassa Olja. Kuva Jari Kupiainen.

Ilusalong Marinessin jalka- ja käsihoidot ovat todella hyviä. Kuvassa Olja tekee hoitoa. Kuva Jari Kupiainen.

Täydellinen jalka- ja käsihoito sekä kokovartalohieronta laitakaupungilla sijaitsevassa Ilusalong Marinessissa sopii hyvin kiireettömän iltapäivän viettoon ja lopputulos on upea ja rentouttava olotila.

Siis mieskin voi käydä jalkahoidossa. Yläkuvassa kauneushoitolan työntekijä Olja tekee jalkahoitoa miespuoliselle asiakkaalle.

Jalkojen käsittely kestää lähes tunnin. Hoito alkaa siten, että jalat laitetaan lämpimään vesivatiin noin kymmeneksi minuutiksi. Sen jälkeen hoitaja leikkaa kynnet ja aloittaa varsinaisen jalkahoidon. Kynsien leikkauksen, ylimääräisen kuonanpoiston – sekä täydellisen jalkakäsittelyn tuloksena miesasiakkaan jalat ovat katseenkestävät.

Illusalong Marinessin hieroja Kristiine työssään. Kuva Jari Kupiainen.

Illusalong Marinessin hieroja Kristiine työssään. Kuva Jari Kupiainen.

Hierontojen hinnat vaihtelevat. Tallinnan vanhankaupungin hinnoista edullisempiin vaihtoehtoihin pääsee ottamalla taksin laitakaupungille ja tilaamalla kokovartalohieronnan esimerkiksi Illusalong Marinessin ammattitaitoiselta hierojalta. Paikka sijaitsee osoitteessa Kreutzzwaldi 23, Tallinna.

Babor Spa. Kuva Jari Kupiainen.

Babor Spa. Kuva Jari Kupiainen.

Rahapussin paksuudesta riippuen on mahdollisuus käydä myös toisenlaisessa miljöössä hankkimassa hyvää oloa ja rentoutunutta mielialaa.

Babor Spa on jo sisustukeltaan hämmästyttän rentouttava ja viihtyisä. Rauhoittavassa miljöössä on erittäin laaja valikoima erilaisia hoitoja, joista suuri osa on lähinnä naispuolisille asiakkaille. Toki vaihtoehtoja löytyy myös miehille. Paikka on avattu aivan Viru hotellin viereen osoitteessa Narva mnt 5.

Babor Spasta löytyy yksi hyvä syntymäpäivävinkki naiselle: Synttärisankari voi ensin rentoutua aromisaunassa, maistella kuohuviiniä porealtaassa, jonka jälkeen käydä hengittämässä suolakammion terveellistä ilmaa.

IM-JARI KUPIAINEN

...

...

Iltamakasiini Facebookissa
Facebook Likes
Iltamakasiini Twitterissä